Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-02@02:53:37 GMT

اختلال در کار آموزش پذیرفتنی نیست

تاریخ انتشار: ۲۹ دی ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۷۲۳۵۱۵

اختلال در کار آموزش پذیرفتنی نیست

ایسنا/گیلان فرماندار رشت گفت: کرونا یک تهدید است در همین راستا از آموزش و پرورش انتظار می‌رود که این تهدید را به فرصت تبدیل کند و شرایط به گونه‌ای مدیریت شود که هیچ اختلالی در کار آموزش وارد نشود.

علی فتح‌اللهی امروز در جلسه شورای آموزش و پرورش شهرستان که با حضور مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات گیلان در فرمانداری برگزار شد، اظهار کرد: آموزش و پرورش، مهمترین مقام تربیتی در کشور است که ماحصل تلاش فعالین این حوزه نشان می‌دهد که اگر به دنبال تمدن سازی و تحول جامعه هستیم، باید به عرصه‌های تربیتی و علمی توجه کنیم تا جامعه را به سمت توسعه و پیشرفت حرکت دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فرماندار شهرستان رشت افزود: باتوجه به شرایطی که به سبب شیوع کرونا داریم، باید همواره خود را برای اتفاقات این چنینی آماده کنیم.

وی ادامه داد: کرونا یک تهدید است در همین راستا از آموزش و پرورش انتظار می‌رود که این تهدید را به فرصت تبدیل کند و شرایط به گونه‌ای مدیریت شود که هیچ اختلالی در کار آموزش وارد نشود.

فتح‌اللهی گفت: اگر قرار است توسعه همه جانبه اتفاق بیافتد، همه باید مشارکت کنند تا شرایطی لازم برای امر تعلیم و تربیت فراهم شود.

فرماندار شهرستان رشت بیان کرد: پرورش انسان‌های ماهر و توانمند از دیگر رسالت‌های آموزش و پرورش است.  

وی اضافه کرد: در کمیته برنامه ریزی آتی شهرستان، یک مبلغی برای خرید تبلت ویژه دانش‌آموزان نیازمند در نظر گرفته می‌شود.

مشکل مدارس در بحث دسترسی به اینترنت، استفاده از ADSL است

فرزاد توکلی، مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان گیلان در ادامه این نشست در خصوص سامانه شاد تصریح کرد:  ارایه خدمات سامانه شاد بخشی مربوط به شبکه ارتباطی و بخشی مربوط به سرور اصلی و بخشی هم به امکانات دانش‌آموز برمی‌گردد.

وی افزود: وزارت ارتباطات بستر لازم ارتباطی در شاد را فراهم می‌کند و نقشی در ایجاد آن ندارد، وزارت آموزش و پرورش با همکاری یکی از اپراتورها و مشارکت یکی از دانشگاه‌های مطرح این نرم افزار را طراحی کرده است.

توکلی در خصوص رایگان کردن اینترنت دانش‌آموزی گفت: بخش اعظمی از فعالیت‌های آموزشی در سایر برنامه‌ها و خارج از فضای شاد دنبال می‌شود، به همین دلیل هزینه مصرف اینترنت بالا می‌رود.

مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات گیلان ادامه داد: رشت و انزلی جزو شهرستان‌های با ضریب نفوذ ارتباطی بالاهستند و تقریبا مشکل ارتباطی خاصی نداریم. البته شهر رشت بیشترین ممانعت‌های مردمی را در توسعه، ساخت و نصب دکل‌های ارتباطی دارد.

توکلی بیان کرد: مشکل مدارس در بحث دسترسی به اینترنت، استفاده از ADSL است؛ در اصل مودم ADSL برای دانلود با سرعت بالا طراحی شده و مناسب بارگذاری و ارسال داده در حجم زیاد نیست. در هیچ جای دنیا برای ارسال اطلاعات و دیتا از ADSL استفاده نمی‌شود.

وی با اشاره به راهکارهای لازم گفت: بستر سیم مسی را با بستر فیبر نوری که شبکه‌ای پایدار و بستر نامحدود و هزینه برابر با سیم مسی است، تعویض کنیم؛ پیشنهاد بعدی استفاده از سرویس VDSL است؛ راهکار دیگر برخورداری از سرویس‌های بیسیم شهری است که توسط اپراتورهای مختلف ارایه می شود. راهکار چهارم بهره گیری از چند سرویس ADSL است که باید باهم باند شود.

وی بیان کرد: مدارسی که از ما راهکار گرفتند، یکی از موارد فوق را پیشنهاد دادیم. اگر چنانچه مدارس دیگر هم تمایل داشته باشند کارشناسان ما آماده پاسخگویی و ارایه راهکار مناسب هستند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی ارتباطات فرماندار رشت آموزش و پرورش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۲۳۵۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کمک ۲۳۰ میلیارد ریالی خیرین برای مدرسه سازی در گناباد

به گزارش خبرنگار مهر، مجید فدوی شامگاه سه شنبه در نشست خبری هفته معلم با بیان اینکه خیرین شهرستان گناباد ۲۳۰ میلیارد ریال برای احداث و بهسازی مدارس این شهرستان کمک کردند، اظهار کرد: معادل این مبلغ هم از اعتبارات اداره کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان خراسان رضوی برای احداث و بهسازی ۱۳ مدرسه و فضای آموزشی شهرستان گناباد اختصاص یافت.

رییس آموزش و پرورش گناباد با بیان اینکه با پیگیری‌های انجام شده برای ساخت مدارسی در شهرهای گناباد، بیدخت، روشناوند و … پای کار آمده‌اند اظهار کرد: احیا و راه‌اندازی خانه معلم شهر کاخک و مرکز توانبخشی و روان شناختی آموزش و پرورش بیدخت از جمله اقدامات عمرانی انجام شده در سال ۱۴۰۲ بود.

وی احداث شش چمن مصنوعی و ساخت و تکمیل استخر شهر کاخک را از دیگر اقدامات انجام شده در این مدت بیان و تصریح کرد: احداث و بهسازی دبستان و دبیرستان شهید رفیعی بیدخت، مدرسه بهفر ریابی و تجهیز و توسعه کارگاه هنرستان دخترانه فدک نیز در سال گذشته انجام شد.

فدوی با بیان اینکه سرانه فضای آموزشی شهرستان گناباد حدود دو برابر سرانه استانی است خاطرنشان کرد: در حالی که سرانه فضای آموزشی در استان خراسان رضوی ۴.۳ مترمربع است این میزان در شهرستان گناباد هشت مترمربع است.

رییس آموزش و پرورش گناباد افزود: گرچه از نظر سرانه فضای آموزشی در سطح خوبی هستیم ولی حدود ۳۰ درصد از مجموع ۲۰۰ مدرسه شهری و روستایی شهرستان گناباد فرسوده و نیازمند بازسازی است.

وی اظهار امیدواری کرد که این مدارس فرسوده با کمک خیران و اعتبارات دولتی بازسازی و بهسازی شوند.

رییس اداره آموزش و پرورش گناباد با اشاره به موفقیت‌های آموزشی این شهرستان طی دو سال گذشته تصریح کرد: در همین مدت رتبه آموزش و پرورش شهرستان گناباد در رشته علوم انسانی در بخش کشوری از چهاردهم به هفتم و در کنکور تجربی در بخش استانی از ۱۴ به رتبه نخست ارتقا یافت.

وی افزود: کسب رتبه برتر استان خراسان رضوی در امتحانات نهایی و رتبه اول کشور در حوزه گیاهان دارویی از دیگر موفقیت‌های دانش آموزان شهرستان گناباد است.

رییس آموزش و پرورش گناباد از آغاز پروژه تجاری سازی در سه ماه آینده خبر داد و افزود: با توجه به اهمیت حوزه درآمدی ۶۵ ملک از املاک آموزش و پرورش شهرستان را شناسایی کردیم که یا بدون استفاده هستند و یا اجاره بسیار کمی برای آنها دریافت می‌شود.

وی خاطر نشان کرد: هم اکنون ۵۰ مدرسه خالی از دانش آموز در شهرستان گناباد داریم و این در حالی است که به عنوان نمونه مدرسه روستای کلاته سیدعلی با توجه به افزایش دانش‌آموز مجدداً فعال شده است.

رییس آموزش و پرورش گناباد افزود: در راستای طرح شهید عجمیان ۴۳ آموزشگاه در مناطق شهری و روستایی شهرستان گناباد بهسازی و بازسازی شده‌اند.

وی به نامگذاری امسال با عنوان جهش تولید با مشارکت مردم از سوی مقام معظم رهبری اشاره و خاطرنشان کرد: هنرستان های آموزش و پرورش بهترین ظرفیت برای تحقق این شعار هستند و در همین راستا تابستان امسال مدرسه کارآفرینی راه‌اندازی می‌شود.

رییس آموزش و پرورش گناباد با بیان اینکه روزانه ۶۵ هزار نفر معلم، دانش‌آموز و والدین آنها با آموزش و پرورش در ارتباط هستند گفت: ۱۹ هزار دانش آموز در ۹۱۱ کلاس درس بیش از ۲۰۰ مدرسه شهرستان گناباد مشغول تحصیل هستند.

کد خبر 6093655

دیگر خبرها

  • «هر سه‌شنبه‌ یک مدرسه»؛ طرحی برای افزایش سرانه آموزشی
  • ۴۵ واحد آموزشی در بردسکن بازسازی و احداث شد
  • ۳۰درصد ساختمان‌های آموزشی گناباد فرسوده است
  • فرسودگی ۳۰ درصد مدارس گناباد
  • کمک ۲۳۰ میلیارد ریالی خیرین برای مدرسه سازی در گناباد
  • حدود ۳۰ درصد مدارس گناباد نیازمند بازسازی است
  • مسکن مهر دامغان نیازمند ۲ مدرسه است
  • ویژه برنامه‌های هفته معلم در شاهرود
  • فرماندار: نارضایتی اجتماعی از هیچ دستگاه اجرایی در زهک پذیرفتنی نیست
  • هوشمندسازی ۴۰۰ کلاس درس در بردسکن