Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها ــ مدیرعامل شرکت مخابرات ایران تعهد این شرکت برای ایجاد پورت ADSL پرسرعت در کل کشور را ۵ میلیون پورت دانست و گفت: در این راستا افزون بر۴ هزار میلیارد تومان سرمایه‌گذاری می‌شود. - اخبار استانها -

مجید سلطانی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در  بوشهر اجرای طرح‌های مخابراتی در استان بوشهر را مورد اشاره قرار داد و اظهار داشت: در نخستین سفر استانی به بوشهر طرح‌های توسعه‌ای زیرساختی و فناوری اطلاعات مورد توجه قرار گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی، با اشاره به اجرای طرح توسعه  شبکه ملی ارتباط تصریح کرد: در این راستا وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات طرح‌های مهم زیرساختی مورد توجه قرار داده است که بخشی از این طرح‌ها به شرکت ارتباطی و مخابراتی مربوط می‌شود.

مدیرعامل شرکت مخابرات ایران با بیان اینکه 60 درصد خدمات در باندپهن و 100 درصد تلفن ثابت بر عهده این شرکت است گفت: شبکه ارتباط مخابراتی در تمام نقاط شهری و روستایی اجرا شده که سهم شرکت مخابرات از توسعه ملی اطلاعات مورد توجه قرار گرفته ولی پیشرفت محسوسی نداشته است.

سلطانی با بیان اینکه استان‌های جنوبی در اولویت طرح‌های توسعه مخابراتی قرار گرفته‌اند افزود: چون در این استان‌ها فصل کار به سبب وضعیت آب و هوایی زود به اتمام می‌رسد اقدامات مورد نظر در مدت تعیین شده عملیاتی می‌شود.

وی، توسعه 40 هزار پورت ADSL پرسرعت در استان بوشهر را از برنامه‌های سال 1400 دانست و بیان کرد: هدف‌گذاری شرکت مخابرات ایران برای توسعه و تحقق شبکه ملی اطلاعات 40 هزار پورت ADSL پرسرعت سهم استان بوشهر است که در دستور کار قرار دارد.

طرح توسعه و ارتقای زیرساخت‌های مخابرات کشور در برنامه 5ساله اجرا می‌شود پروژه‌های اقتصاد مقاومتی با 5هزار میلیارد تومان در استان بوشهر اجرا می‌شود + فیلم صادرات کالا از بندر بوشهر 67 درصد افزایش یافت

مدیرعامل شرکت مخابرات ایران با بیان اینکه منابع پورت ADSL پرسرعت فراهم شده است گفت: بالای 50 میلیارد تومان در اجرای این پروژه سالانه سرمایه‌گذاری می‌شود.

سلطانی تعهد شرکت مخابرات برای ایجاد پورت ADSL پرسرعت در کل کشور را 5 میلیون پورت دانست و خاطر نشان کرد:  طرحی که ابتدا برای پورت ADSL پرسرعت تهیه شده بود 4هزار میلیارد تومان سرمایه‌گذاری به همراه داشت که با توجه به افزایش هزینه‌ها این میزان سرمایه‌گذاری تغییر می‌یابد.

وی با بیان اینکه 5 میلیون پورت ADSL در سال 1400 اجرایی می‌شود گفت: با اجرای این طرح تحول شگرفی در بخش زیرساخت‌های ارتباطی و توسعه فضاهای اینترنتی و پهنای باند ایجاد می‌شود.

مدیرعامل شرکت مخابرات ایران تعداد تلفن ثابت در کشور را 28 میلیون عدد دانست و تصریح کرد: مجموع پهن باند ثابت در کشور به 10 میلیون اشتراک رسیده که 45 درصد آن سهم بقیه شرکت‌ها و 55 درصد هم شرکت مخابرات ارائه سرویس می‌دهد که حدود 5 میلیون و 500 هزار پورت است.

سلطانی با اشاره به کیفیت و کمیت پهنای باند افزود: پهنای باند بر اساس نیاز استان‌ها توسعه می‌یابد چراکه افزایش پهنای باند بدون استفاده سبب هدر رفت منابع می‌شود که بر این اساس هر روز پهنای باند کشور آنالیز می‌شود و نیازمندی‌های استان‌ها پیش‌بینی و بر ظرفیت آنها افزوده می‌شود.

وی، شبکه فیبر نوری در کشور را مورد اشاره قرار داد و گفت: اکنون 170 هزار کیلومتر شبکه فیبر نوری در کشور  و 2 هزار و 400 کیلومتر در استان بوشهر ایجاد شده است.

مدیرعامل شرکت مخابرات ایران از توسعه شبکه فیبر نوری در کشور خبر داد و تصریح کرد: در سال آینده 450 کیلومتر شبکه فیبر نوری در بخش شهری و روستایی استان بوشهر ایجاد می‌شود.

انتهای پیام/190/س

منبع: تسنیم

کلیدواژه: مدیرعامل شرکت مخابرات ایران هزار میلیارد تومان شبکه فیبر نوری پورت ADSL پرسرعت استان بوشهر سرمایه گذاری پهنای باند استان ها طرح ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۲۳۲۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیش از ۶.۳ میلیارد دلار سرمایه‌گذاری در صنعت نفت و گاز

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری علم و فناوری آنا، محسن خجسته مهر معاون وزیر نفت و رئیس شرکت ملی نفت ایران در مراسم امضای تفاهم نامه‌های مطالعات طرح‌های توسعه ۱۶ میدان گازی با هلدینگ ها، شرکت‌های پتروشیمی و شرکت‌های اکتشاف و تولید ایرانی گفت: ماموریت شرکت ملی نفت ایران تولید نفت و گاز و صادرات آن و ایجاد ثروت برای کشور است. برای اینکه این تولید محقق بشود و نیازمند سرمایه گذاری هستیم.

وی تصریح کرد: سرمایه گذاری در صنایع بالادستی جزو کار‌های زیر بنایی کشور است که مفتخر به انجام آن هستیم. سابق بر این فقط شرکت‌های اکتشاف و تولید می‌توانستند طرف دوم قرارداد وزارت نفت شوند، اما با پیشنهاد وزیر محترم نفت حالا بخش خصوصی نیز می‌تواند به عنوان طرف دوم شناخته شده و در توسعه میادین ما سرمایه گذاری کند.

معاون وزیر نفت گفت: امسال با لطف خداوند و همکاری بخش خصوصی موفق شده ایم که جهش دوم سرمایه گذاری با کمک پتروشیمی‌ها را رقم بزنیم و طی این تفاهم‌ها با سرمایه گذاری ۷ میلیارد دلاری ۱۳۰ میلیون متر مکعب به تولید گاز کشور افزوده می‌شود. اگر پتروشیمی بخواد زنجیره تامین خود را تکمیل کند و ظرفیت ۳۰ میلیون تنی که در برنامه هفتم پیش بینی سده است که به تولید خود بیافزاید نیاز به خوراک بیشتری دارد و با این قرار داد می‌توانیم بخشی از آن را تامین کنیم. چه انگیزه‌ای بالاتر از اینکه پتروشیمی‌هایی که نیازمند خوراک هستند خود در بخش توسعه تولید خوراک سرمایه گذاری کنند.

وی تاکید کرد: در سال جهش تولید با مشارکت مردم باید گفت که عمده صاحبان پتروشیمی‌ها و بانک‌ها مردم هستند که سهام این شرکت‌ها را در اختیار دارند و ما با وارد کردن بانک‌ها و پتروشیمی به سرمایه گذاری در  صنعت نفت و گاز در جهت تحقق شعار سال برآمده ایم

خجسته مهر گفت: در ۲.۵ سال دولت سیزدهم سالی بیش از ۶.۳ میلیارد دلار سرمایه گذاری انجام شده است و این نزدیک به ۴ برابر دولت قبل است و از ۱۵ میلیارد دلار قراردادی که امضا شده است بخش عمده آن از طریق بخش خصوصی بوده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • یک روز با «کارگران» شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت منطقه تهران
  • پیشنهاد استاندار هرمزگان برای ایجاد ‌راه زمینی به کیش
  • نیمی از رشد اقتصادی کشور مربوط به نفت و گاز است
  • قدردانی از وزیر نفت برای ایجاد تحول انقلابی در کوتاه‌ شدن فرآیند دریافت مجوزهای سرمایه‌گذاری
  • قدردانی از وزیر نفت برای ایجاد تحول انقلابی در کوتاه‌ شدن فرایند دریافت مجوزهای سرمایه‌گذاری
  • ۵۰ پروژه جدید به ارزش ۲۵ میلیارد دلار برای ایجاد ارزش افزوده در دستورکار وزارت نفت است/ برنامه‌ریزی برای تبدیل متانول به بنزین
  • ۵۰ پروژه جدید برای ایجاد ارزش افزوده به ارزش ۲۵ میلیارد دلار در دستورکار وزارت نفت است/ برنامه‌ریزی برای تبدیل متانول به بنزین
  • افزایش ۱۲۷ میلیون مترمکعبی ظرفیت تولید گاز کشور با توسعه ۱۶ میدان گازی/ افزایش حدود ۶ برابری سرمایه‌گذاری در صنعت نفت در دولت سیزدهم
  • بیش از ۶.۳ میلیارد دلار سرمایه‌گذاری در صنعت نفت و گاز
  • افزایش ۱۲۷ میلیون مترمکعبی ظرفیت تولید گاز کشور با توسعه ۱۶ میدان گازی