Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران آنلاین»
2024-05-02@13:40:25 GMT

بیش از ۱۰۰۰ روستای فارس ADSL دارد

تاریخ انتشار: ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۹۵۰۵۴۴

بیش از ۱۰۰۰ روستای فارس ADSL دارد

مدیر مخابرات منطقه فارس گفت: از ۳۴۱۶ روستای دارای ارتباط تلفن ثابت در این استان ساکنان ۱۱۱۸ روستا از اینترنت خانگی پرسرعت (ADSL) بهره‌مند هستند.

فرشید ایزدی سه‌شنبه ۲۸ اردیبهشت در یک کنفرانس خبری ضمن تبریک روز جهانی ارتباطات، مخابرات و روابط عمومی، گفت: در سایر روستاهای استان نیز بعضا امکان ارتباط اینترنتی از طریق اپراتورهای مختلف تلفن همراه برای ساکنان فراهم شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ایزدی خاطرنشان کرد: با ارزیابی‌های انجام شده و بررسی زیرساخت مخابراتی موجود برای انتخابات خردادماه، بالغ بر ۹۸ درصد شعب اخذ رای در سراسر استان فارس پوشش اینترنت همراه اول یا ADSL دارد. این آمار تا حدودی نشان‌دهنده توسعه خدمات اینترنتی در استان است.

او با بیان اینکه در عصر حاضر و خصوصا به دلیل همه‌گیری کرونا، نیاز به تغییر و توسعه تکنولوژی‌های مخابراتی و ارتباطی و به روز شدن اپراتورها، بیش از گذشته نمود و بروز داشته است، گفت: امروز و به واسطه مخاطرات کرونا، شاهد راه افتادن نهضت توسعه تکنولوژی‌های ارتباطی هستیم.

ایزدی با یادآوری اینکه مخابرات ایران نیز پا به پای سایر کشورها در زمینه ارتقاء تکنولوژی و توسعه زیرساخت‌ها و ... حرکت کرده است، گفت: این به آن معنی نیست که کل جامعه را تحت پوشش داشته باشیم، همانگونه که در جهان هم اینگونه نیست.

مدیر مخابرات منطقه فارس گفت: براساس آمارهای معتبر جهانی، اکنون حدود نیمی از جمعیت جهان به اینترنت پرسرعت دسترسی ندارند؛ لذا با یک بررسی اجمالی متوجه خواهیم شد که وضعیت ایران به مراتب بهتر از میانگین جهانی است.

ایزدی با اشاره به اینکه طی این سال‌ها تلاشی برنامه‌ریزی شده صرف کاهش فاصله طبقاتی دیجیتالی شده است، گفت: امروز در ایران، روستاهای زیادی دارای پوشش اینترنت پر سرعت است.

وی ادامه داد: مفهوم ارتباطات امروز دچار تغییرات اساسی شده است، امروز در زمینه مخابرات، قطع ارتباط یک روستا به معنی مسدود شدن راه دسترسی یا ارتباط مکالمه تلفنی نیست؛ اکنون ارتباطات در حوزه مخابرات از مکالمه (ویس) به دیتا (اطلاعات) و پهن باند تغییر کرده است و تقاضا برای ایجاد بستر ارتباطی G۲ وجود ندارد.

ایزدی این موضوع را به معنای تغییر ذائقه مردم به واسطه شرایط جامعه جهانی دانست و گفت: این تغییر ذائقه در سطح جهان همه دولت‌ها را وادار به توسعه و تسریع فعالیت‌ها در زمینه تجهیزات و تکنولوژی‌های نوین ارتباطی کرده است.

وی با بیان اینکه در استان فارس نیز با اجرای طرح‌های توسعه‌ای بخشی از نیازها پاسخ داده شده است، گفت: قطعا فناوری‌های نوینی در راه است، هرچند بهره‌مندی کامل از تکنولوژی‌هایی نظیر G۵ یا بلاگچن، نیازمند زیرساخت جدید و توسعه زیرساخت‌ها و این مهم نیازمند سرمایه‌گذاری است.

ایزدی در خصوص وضعیت ارتباطات مخابراتی فارس گفت: خوشبختانه امسال ۴۵ طرح توسعه شبکه تلفن ثابت در شیراز و ۴۴ پروژه در دیگر نقاط استان فارس اجرا و تکمیل شده که نشان‌دهنده رشدی ۸۵ درصدی نسبت به سال گذشته است.

مدیر مخابرات منطقه فارس با بیان اینکه با اقدامات انجام شده، ۴۴ هزار شماره تلفن ثابت جدید در فارس دایر شده است، تعداد کل مشترکان تلفن ثابت در فارس را یک میلیون و ۵۶۰ هزار نفر اعلام کرد.

ایزدی در عین حال خاطرنشان کرد که قطعا تعداد متقاضیان و نیاز به توسعه تلفن ثابت در استان فارس بیش از طرح‌های اجرایی شده است.

او از توسعه قابل توجه شبکه فیبرنوری و افزایش قابل توجه تعداد مشترکان اینترنت خانگی (۲۰۲۰) در فارس طی سال ۹۹ خبر داد و گفت: در زمینه شاهراه‌های مخابراتی با اقدامات انجام شده موفق به ارتقاء زیرساخت در ۱۹۰ نقطه از فارس شده‌ایم.

ایزدی اضافه کرد که با اقدامات انجام شده، ضریب نفوذ تلفن ثابت در استان فارس به ۳۱.۵ رسیده و استان را در این شاخص به میانه جدول، ارتقا داده است.

مدیر مخابرات منطقه فارس همچنین گفت: در سال ۹۹ با اعتباری بیش از ۲۷۰ میلیارد تومان، ۱۴۲ دکل تلفن همراه جدید در سراسر فارس نصب و راه‌اندازی شده و ۳۷۹ دکل نیز ارتقاء یافته است.

ایزدی ضمن قبول وجود نقاط کور ارتباط تلفن همراه در استان فارس و خصوصا شهر شیراز، شرط رفع مشکل را توسعه تعداد دکل‌ها دانست و گفت: ما در این زمینه با شهرداری یا سایر مجموعه‌ها نظیر اوقاف، همکاری و تعامل خوبی داریم اما برای نصب دکل در اماکن خصوصی، با مقاومت شدید مردم روبرو هستیم.

مدیر مخابرات منطقه فارس گفت: با ارائه اسناد و مدارک اثبات می‌کنیم که دکل‌های تلفن همراه برای سلامت شهروندان هیچ عارضه و مشکلی ایجاد نمی‌کند.

ایزدی با بیان اینکه مخابرات در ازای نصب دکل در حیاط یا روی پشت بام منازل و آپارتمان‌ها، متناسب با موقعیت مکانی، ماهیانه با صاحب یا صاحبان ملک، اجاره پرداخت می‌کند./ایسنا

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: استان فارس تلفن ثابت تلفن همراه انجام شده فارس گفت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۹۵۰۵۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ژاپن بر روی اینترنت نسل۶، ۵۰۰برابر سریع‌تر از نسل۵ کار می‌کند!

نزدیک به ۵ سال از عرضه اینترنت نسل پنجم می‌گذرد و حال زمان روی کار آمدن نسل ششم رسیده‌است؛ در این بین توسعه دهندگان به دنبال راه‌هایی برای استفاده کامل از پهنای باند گسترده نسل بعدی هستند.

به گزارش خبرآنلاین، آزمایش این فناوری در ژاپن در یک دستگاه بی‌سیم، سرعت انتقال داده ۱۰۰ گیگابیت در ثانیه را نشان داد که ۱۰ برابر سریع‌تر از ۵G در اوج خود و ۵۰۰ برابر سریع‌تر از یک تلفن هوشمند متوسط ۵G است.

یک فیلم دوساعته و با کیفیت متوسط نتفلیکس که روی گوشی پخش می‌شود، حدود ۱.۵ گیگابایت حجم دارد، بنابراین از نظر عملی، ما به دنبال این هستیم که بتوانیم هشت یا نه فیلم از این فیلم‌ها را در هر ثانیه جابجا کنیم.

نتیجه تحقیق و توسعه گسترده توسط شرکت مخابرات ژاپن NTT، اپراتور تلفن همراه ژاپنی DOCOMO و شرکت‌های الکترونیک NEC و فوجیتسو، این دستگاه از باندهای فرکانس بالا در محدوده ۱۰۰ گیگاهرتز و ۳۰۰ گیگاهرتز استفاده می‌کند و به آن امکان این را می‌دهد تا داده‌های بیشتری نسبت به استانداردهای نسل قبلی منتقل کند.

پیشرفت در فناوری ارتباطات در واقع به اشکال مختلفی از فرستنده‌ها و گیرنده‌ها نیاز دارد. در مورد سخت افزار، شایان ذکر است که این نسخه به تجهیزات بسیار پیشرفته‌ای نیاز دارد. اما با توسعه فناوری، اندازه و هزینه‌های آن تجهیزات به تدریج کاهش می‌یابد.

ژاپن بر روی اینترنت نسل۶.۵۰۰برابر سریع‌تر از نسل۵ کار می‌کند!

همچنین مهم است که به یاد داشته باشید که حداکثر سرعت ۱۰ گیگابیت بر ثانیه برای ۵G، در شرایط عالی، با استفاده از قوی‌ترین و بهینه‌ترین سخت‌افزار است. طبق گزارش Opensignal، متوسط سرعت ۵G برای گوشی‌های هوشمند در T-Mobile در ایالات متحده - بهترین اپراتور این کشور برای سرعت ۵G - در حال حاضر ۱۸۶.۳ مگابیت بر ثانیه است.

به عبارت دیگر، ۶G سرعت بسیار بهبود یافته را نوید می‌دهد. به گفته محققان، این فناوری در همه چیز از دانلود فیلم با وضوح بالا گرفته تا ارتباطات بین وسایل نقلیه خودران مفید خواهد بود.

نسل ششم، از نظر پهنای باند یا ظرفیت شبکه نیز یک جهش رو به جلو وجود خواهد داشت: دستگاه‌های بیشتری می‌توانند به طور همزمان متصل بمانند. اگر تا به حال سیگنال تلفن را در یک کنسرت پرجمعیت یا بازی ورزشی از دست داده باشید، با ازدحام شبکه آشنا خواهید شد، و این چیزی است که ۶G باید تمام آن‌ها را از میان ببرد.

دیگر خبرها

  • ژاپن بر روی اینترنت نسل۶، ۵۰۰برابر سریع‌تر از نسل۵ کار می‌کند!
  • پوشش اینترنت در ۳ روستای گردشگرپذیر سرولایت افزایش یافت
  • انتقال ۱۳۷ میلیارد لیتر نفت و فرآورده در ۱۴۰۲/ طول خطوط لوله انتقال نفت ایران ۱۰۰۰ کیلومتر افزایش می‌یابد
  • هزینه قبوض تلفن ثابت در سال 1403
  • برپایی کارگاه تئوری اطلاعات و مخابرات با حمایت همراه اول
  • برگزاری کارگاه بین‌المللی تئوری مخابرات با حمایت همراه اول
  • ارتقای سایت تلفن همراه روستای مزرعه میر‌ها شهرستان اردکان
  • برگزاری دوازدهمین كارگاه بین‌المللی تئوری اطلاعات و مخابرات با حمایت همراه اول
  • تأمین ۱۰۰۰ میلیارد تومان برای توسعه فضای آموزشی بوشهر
  • طرح شناسه کالا در سازمان اموال تملیکی استان تهران اجرایی شد