Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «همشهری آنلاین»
2024-05-02@08:24:58 GMT

رتبه نخست قم در پوشش تلفن همراه اول

تاریخ انتشار: ۱۱ آبان ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۵۷۱۷۱۸

رتبه نخست قم در پوشش تلفن همراه اول

به گزارش همشهری آنلاین، محمد حاج عینی امروز در نشست خبری با خبرنگاران از خالی بودن ۱۲۷هزار پورت تلفن ثابت خبر داد و اظهار کرد: تعداد سوئیچ‌های منصوبه در تلفن ثابت ۶۲۷هزار و ۲۴۱پورت و سوئیچ‌های دایر ۴۹۹هزار و ۱۰۱مورد است.

وی با اشاره به فعال بودن یک میلیون و ۹۷۴هزار و ۵۰۰شماره در تلفن همراه اول، ضریب نفوذ تلفن همراه در استان قم را ۱۳۸درصد اعلام کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حاجی عینی افزود: ۵۴۲تکنولوژی توجی و ۹۵۴تکنولوژی تری جی و فورجی در قم فعال است و از ابتدای امسال ۲۴تکنولوژی توجی و ۶۶ تکنولوژی تری جی و فورجی اضافه شده.

مدیرعامل شرکت مخابرات قم با بیان اینکه استان با ۹۹.۹درصد پوشش تلفن همراه اول رتبه نخست کشور کسب کرده است، اظهار کرد: رتبه نخست بهینه‌سازی شبکه سیار و رتبه نخست ارزیابی شبکه تلفن ثابت و دیتا از دیگر موفقیت‌های شرکت مخابرات قم است. همچنین ضریب نفوذ تلفن ثابت و ADSL بالاتر از میانگین کشوری است.

وی درباره تعداد پورت‌های فعال اینترنت ADSL و VDSL و فیبرنوری گفت: ظرفیت ADSL ۱۳۵ هزار و ۵۰۰ پورت،  در حال حاضر ۱۱۷هزار مورد دایر است. تعداد VDSL منصوبه ۱۷هزار مورد است که ۱۴هزار مورد مشغول به کار است و تعداد تکنولوژی FTTH منصوبه ۵۳هزار مورد است که تاکنون ۴هزار مورد دایر شده است.

حاج عینی از اتصال ۱۷۹روستا به اینترنت خبر داد و گفت: ۱۶۱روستا به تجهیزات ADSL و ۱۰۲ روستا به تجهیزات فیبر نوری متصل است.

وی تصریح کرد: بیش از ۲هزار کیلومتر فیبر نوری در استان قم دایر است و این استان از نظر بسترهای زیرساختی وضعیت مطلوبی دارد.

مدیرعامل شرکت مخابرات قم تناسب نداشتن درآمدها و هزینه‌ها را یکی از موانع توسعه ارتباطات و شبکه‌های مخابراتی در استان برشمرد و تأکید کرد: اگر تعرفه‌ها اصلاح نشود امکان توسعه شبکه‌های مخابراتی وجود ندارد.

کد خبر 635343

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: تلفن همراه تلفن ثابت رتبه نخست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۷۱۷۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۵ اقدام برای جلوگیری از آلوده شدن تلفن همراه به بدافزار

امروزه تلفن‌های همراه به عنوان یکی از ابزار‌های ارتباطی اساسی و بخش جدایی‌ناپذیر از زندگی ما تبدیل شده‌اند. اما این پیشرفت فناوری همراه با تهدیدات امنیتی نیز همراه است.

از جمله بزرگ‌ترین تهدیدات امنیتی برای تلفن‌های همراه، بدافزار‌ها هستند. بدافزار‌ها می‌توانند اطلاعات حساس شما را دزدیده، از طریق آنها به حریم شخصی شما نفوذ کرده و حتی عملکرد دستگاه شما را مختل کنند.

در این مقاله، به بررسی راهکار‌های جلوگیری از آلوده شدن تلفن همراه به بدافزار می‌پردازیم.

۱. نصب آنتی‌ویروس:

نصب یک نرم‌افزار آنتی‌ویروس معتبر روی تلفن همراه از راه‌های اصلی جلوگیری از آلوده شدن به بدافزار است. این نرم‌افزار‌ها می‌توانند تهدیدات امنیتی را تشخیص داده و حذف کنند و به شما امکان بررسی منظم دستگاه خود را برای شناسایی بدافزار‌ها فراهم می‌کنند.

۲. به‌روزرسانی سیستم‌عامل و برنامه‌ها:

به‌روز بودن سیستم‌عامل و برنامه‌های موجود بر روی تلفن همراه از اهمیت بسیاری برخوردار است. تولیدکنندگان نرم‌افزار‌ها به طور منظم به روزرسانی‌های امنیتی را ارائه می‌دهند که حاوی اصلاحاتی برای رفع آسیب‌پذیری‌ها و نقاط ضعف امنیتی هستند. بنابراین، اطمینان حاصل کنید که سیستم‌عامل و برنامه‌های شما به طور منظم به‌روزرسانی می‌شوند.

۳. دانلود از منابع معتبر:

استفاده از منابع معتبر برای دانلود و نصب برنامه‌ها و فایل‌ها بر روی تلفن همراه از مواردی است که می‌تواند از آلوده شدن به بدافزار جلوگیری کند. فروشگاه‌های رسمی مانند Google Play Store و کافه بازاز برنامه‌ها را از نظر امنیتی بررسی می‌کنند و برنامه‌های مشکوک را حذف می‌کنند. همچنین از دانلود برنامه‌ها و فایل‌ها از منابع ناشناخته و ناامن نظیر گروه‌ها و کانال‌های شبکه‌های اجتماعی یا سایت‌های متفرقه خودداری کنید.

۴. مراقبت از اطلاعات حساس:

از نگهداری اطلاعات حساس خود بدون دقت درتلفن همراه خود خودداری کنید. اطمینان حاصل کنید که برنامه‌هایی که اطلاعات حساس شما را دریافت می‌کنند، از لحاظ امنیتی مورد بررسی قرار گرفته و اطلاعات شما به طور مطمئن ذخیره می‌شوند.

 ۵. لینک‌های ناشناس را باز نکنید:

روی لینک‌های ناشناسی که در قالب پیامک و پیام‌های شبکه‌های اجتماعی ممکن است برای شما ارسال شود خودداری کنید. برخی از این لینک‌ها از شما در خواست می‌کنند تا اپلیکیشن‌های جعلی را بر روی تلفن همراه خود نصب کنید.

جمع بندی:

آلوده شدن تلفن همراه به بدافزار یک تهدید جدی برای امنیت شخصی و اطلاعات حساس است. با اتخاذ راهکار‌های مناسب مانند استفاده از نرم‌افزار‌های آنتی‌ویروس، به‌روزرسانی منظم سیستم‌عامل و برنامه‌ها، دانلود از منابع معتبر و مراقبت از اطلاعات حساس و عدم کلیک بر روی لینک‌های ناشناس می‌توانید از آلوده شدن تلفن همراه خود به بدافزار جلوگیری کنید و امنیت خود را تقویت کنید.

منبع: ایرنا

باشگاه خبرنگاران جوان وب‌گردی وبگردی

دیگر خبرها

  • تماس تصویری روی سیم‌کارت تلفن همراه چگونه برقرار می‌شود؟
  • جزئیاتی جدید از برقراری تماس تصویری روی سیم‌کارت
  • ۵ اقدام برای جلوگیری از آلوده شدن تلفن همراه به بدافزار
  • ارتقای سایت تلفن همراه روستای مزرعه میر‌ها شهرستان اردکان
  • عکس | فرار مالیاتی به سبک معامله میلیونی خط رندهای ایرانسل؟
  • ویدیو/ جریمه ۲۰۰ میلیون دلاری اپراتورهای تلفن همراه متخلف در آمریکا
  • فرار مالیاتی به سبک معامله میلیونی خط‌های رند
  • همراه پرخرج
  • بیش‌از ۲۷ میلیون مکالمه رومینگ ملی
  • واردات ۵۰۰ هزار گوشی تلفن همراه در یک ماه